Zo studeer je voor de Universal Energy Healer

Wij begrijpen dat de studie in je dagelijks leven moet passen. Anouchka de Vries en Donny Toebes hebben daarom de combinatie van E-learning en praktijksessies gecombineerd tot een succesvolle opleiding. De voordelen van digitale flexibiliteit en de belangrijke praktische ervaring geven je een voorsprong als het gaat om Universal Energy Healing. 

De docenten
Anouchka de Vries en Donny Toebes zijn ervaren en hoog opgeleide professionals op het gebied van natuurgeneeskunde, energiewerk en coaching. Door nationale en internationale opleidingen en stages hebben ze samen veel kennis en kunde naar Nederland gebracht. Anouchka en Donny hebben samen de zeer succesvolle natuurgeneeskundige praktijk HANMEDA in Aalten.

ONLINE CAMPUS
Contact is belangrijk; studeren doe je in onze Online Campus. Communiceren met Anouchka en Donny doe je in de online campus en natuurlijk persoonlijk in de praktijksessies. Je hebt beide docenten tot je beschikking; dit geeft je voldoende ondersteuning bij de hele opleiding. Om tijd en afstand te overbruggen is in overleg een Skype sessie mogelijk.

OPDRACHTEN
Tijdens de opleiding ben je druk bezig met het begrijpen en toepassen van nieuwe kennis en kunde. Bij het leren horen opdrachten die jezelf en de docenten handvatten geven om je te laten groeien. De opdrachten kun je digitaal inleveren in onze campus.

Voorbereiding is het halve werk; je werkt op je eigen tempo de E-learning voor de praktijksessie door.